Nettkurs til grupper

Del med dine venner

Vi har nå lansert nettkursene «Førstehjelp på barn og voksne», «Førstehjelp på barn og spedbarn» og «Førstehjelp med strømskader» i pakker der man kan kjøpe tilgang (lisenser) til flere personer. Avhengig av kurs er dette er aktuelle løsninger for barnehager, skoler, bedrifter, foreninger og vennegjenger.

Det er rimeligere å kjøpe til 5 personer i én pakke enn at 5 personer skal kjøpe hvert sitt kurs. Enda rimeligere er det om man er 10 – 15 eller 20 personer. Noen kurs har også pakker for 30, 40 og 50 brukere. Stykkprisen ser du på den enkelte lisenspakken.

Mange spør seg: Er nettkurs en god løsning? Svaret på det er ubetinget JA. For de fleste er alternativet til nettkurs ingen kurs i det hele tatt. Derfor er dette en god løsning.

Det er brukt mye tid på manuskript og på å lage filmene som brukes. Det betyr at innholdet blir presist, lett forklart, tydelig vist, og ikke minst, det er ikke noe som blir glemt eller dårlig forklart. Er det allikevel uklart, kan man gå tilbake og se videoen på nytt, eller se på quiz spørsmålene én eller flere ganger til.

Utover dette vil du ha tilgang til kurset i 6 mnd. etter at du har registrert deg. På et tradisjonelt kurs har du ikke det. Når kurset er ferdig, går instruktøren.

Tilbake til lisenspakkene. Kjøper du en lisenspakke hos oss, kan du starte når du måtte ønske det. I dag, i morgen, om en måned eller enda senere. Den eneste begrensningen er maksimum antall brukere.

Se på Lisenspakkene

Nå kan det jo hende at du trenger lisenser til flere enn det det finnes ferdige pakker til. I så fall har vi en god nyhet. Vi fikser det. Bare kontakt oss på telefon 21 68 88 88 eller epost post@forstehjelperen.no. Vi er der for å hjelpe deg.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.